Se foloseste in examinarea completa a pacientilor cu glaucom, pentru analiza unghiului camerular si precizarii formei clinice de glaucom.

Analizeaza grosimea stratului fibrelor nervoase si a altor component. Permite diagnosticarea si urmarirea progresiei in timp a glaucomului. Tomografie retina, Diagnostic diferential al pacientilor suspecti de glaucom. Permite diagnosticarea si urmarirea progresiei in timp a glaucomului.

este o tehnica de inalta rezoltuie ce analizeaza din punct de vedere structural straturile retinei la nivel de micron.

Permite vizualizarea papilei nervului optic , a retinei si a vaselor de sange din aceasta zona si a corpului vitros . pe langa afectiunele retinei , exameneul de fund de ochi poate depista o serie de boli generale , cum ar fi diabetul , hipertensiunea etc.

Permite masurarea pozitiei globului ocular raportat la orbita . Util in boli orbitare

Tehnica imagistica pentru vizualizarea bidemensionala a constinutului globului ocular , a muschilor extraoculari si a orbitei.

Masoara cantitatea de lacrimi intr-o unitate de timp.

Face parte din investigatiile necesare diagnosticarii si urmaririi glaucomului, alte afectiuni ale nervului optic de cauza oculara, vasculara sau neurologica. determina raza luminoasa pe care o percepe ochiul privind intr-un punct fix si analizeaza Sensibilitatea la lumina a ochiului pentru fie care zona din campul vizual.

Ofera detalii privind retina, reteaua vasculara retiniana, nervul optic,Examinarea fundului de ochi , Permite urmarirea documentata a bolilor de pol posterior.

masurarea presiunii intraoculare, Poate fi depistata o eventuala predispozitie de a dezvolta glaucom.

masoara axul antero-posterior ocular cu ajutorul ultrasunetelor si calculeaza dioptria cristalinului artificial ce trebuie implantat.

Masurarea grosimii corneei.

Numararea celulelor endoteliale corneene

Realizarea scanarea corneei (grosime, aspect) si unghiului camerular.

Dacă aveți întrebări ne puteți suna la 0372.952.388